nieuws

Nieuwe Werknemer Bioport

Deze maand is er een nieuwe werknemer gestart voor Bioport, namelijk: Peter Bos.

Mijn naam is Peter Bos, 23 jaar jong, woonachtig in Hilversum en sinds januari werkzaam voor Bioport.

Vanaf jongs af aan ben ik al betrokken geweest met de landbouw sector, Daarnaast Heb ik mijn opleiding gehaald op een landbouwschool, een school die met name aandacht besteed aan de groente groente en fruitsector maar ook hoe en wanneer je bepaalde producten moet telen.
Met deze productkennis hoop ik een toegevoegde waarde te zijn voor Bioport.

Ik ben aangenomen als Accountmanager: hierbij verzorg ik het totale traject voor accounts, zoals het regelen van het inkoopproces, transport, verkoopproces, relatiebeheer, maar ook het afhandelen van claims.
Een hele diverse baan die mij veel uitdaging geeft! Ik ben daarom vol enthousiasme begonnen.

Voor vragen kunt u mij benaderen via:
peterbos@bio-port.nl