nieuws

Contracten seizoen 2017-2018

De eerste contracten voor volgend seizoen zijn getekend. Tijdens Fruit Logistica in Berlijn verwachten we meer afspraken te kunnen maken.

Het eerste contract dat vorige week tot stand kwam was voor een aantal vrachten biologische aardappelen voor levering in april 2018 met een Ierse verpakker voor supermarkten. Rond die tijd is de afnemer meestal door de productie uit eigen land heen en leveren wij Nederlandse biologische aardappelen. Dit jaar lukte dat niet vanwege de zeer geringe opbrengsten hier. Om zichzelf te verzekeren van levering volgend jaar is nu een contract opgesteld.

Andere contracten verwachten wij tijdens Fruit Logistica in Berlijn voor te bereiden. Het afgelopen jaar waren er o.a. met een aantal abonnementen bedrijven contracten voor bio pastinaak en venkel waardoor de afnemers verzekerd waren van aanvoer.

We zitten nu volop in de wintergroenten – pastinaak, schorseneren, rode en witte kool, knolselderij, rode en gele uien en alweer de derde levering van een nieuw product in het assortiment, palmkool.