nieuws

Lastige aanvoer biologische producten

Terwijl het nieuwe seizoen vertraagd is door de kou raken steeds meer producten op.

Biologische rode uien, knolselderij, rode kool (in de meest gangbare maten) en peen zijn niet of nauwelijks meer te verkrijgen. Import blijkt dit jaar ook minder soepel op gang te komen. Met name voor de levering van biologische peen en rode uien levert dat op dit moment problemen op.

Het nieuwe seizoen in Nederland zal vertraging oplopen door het koude weer. Nieuwe oogst paksoy, rabarber en Chinese kool van Nederlandse bodem die we in 2014 in de eerste week van mei konden laden zullen dit jaar naar verwachting pas één of twee weken later beschikbaar zijn.

Hieronder een foto van de spinazie deze week in Limburg genomen.

First signs of organic spinach

First signs of organic spinach